Tablao Flamenco Cordobés

Reserves Tablao Flamenco Cordobes

El millor espectacle Flamenco de Barcelona

Pas 1 » Consultar disponibilitat
Per poder informar-li de la disponibilitat que tenim, per favor introdueixi previament el número de persones que desitja reservar
Tria el número de persones
No et perdis el millor espectacle de flamenc Barcelona. Un espectacle flamenc conegut mundialment i aplaudit pels experts en la matèria per la seva fidelitat a la tradició. Gaudeix també del nostre Flamenc Restaurant, amb el nostre Gran Festival Degustació compost per més de 44 plats tradicionals de totes les regions d'Espanya. Barcelona flamenc en Tablao Flamenc Cordobes és una experiència inoblidable i altament valorada pels nostres visitants. Recorda que el Flamenc Barcelona ha de veure's en el millor tablao flamenc del món, Tablao Flamenc Cordobes, on comptem amb el més autèntic espectacle flamenc, realitzat per un elenc compost per estels mundials del flamenc.

Tablao Flamenc Cordobes gaudeix de gran prestigi internacional i és visita obligada a Barcelona. Pel seu escenari han passat les més rellevants figures del flamenc: Farruco, Gambeta, Manuela Carrasco, El Güito, Lole i Manuel, Manolete, La Tati, La Xocolata, Juan Villar, etc. Al costat del pas d'aquests grans artistes, Tablao Flamenc Cordobes ha anat evolucionant, però sempre mantenint-se fidel a la tradició flamenca i a l'art més autèntic. Si busca un espectacle flamenc Barcelona tradicional i fidel als valors flamencs i a l'art flamenc, a més d'un flamenc restaurant amb plats variats nacionals i de la millor qualitat, Tablao Cordobes és el seu lloc.

No ho dubti ni un moment i reservi ja els seus tiquets per al millor espectacle flamenc de Barcelona i un dels millors espectacles de flamenc del món. Mitjançant el nostre sistema fer la reserva és fàcil i ràpid, pot triar vostè mateix el dia i l'hora per al flamenc restaurant i el espectacle flamenc. En poc temps rebrà un e-mail amb la confirmació de la seva reserva. En cas de trobar una oferta ruleta, rebrà l'hora del espectacle flamenc assignat 48 hores abans de l'espectacle flamenc. Prepari's per a l'emoció i la passió que solament pot viure's amb el flamenc Barcelona de Tablao Flamenc Cordobes!

¿T´ajudem?

Si no troves plaçes per el día que desitges, deixa que t´ajudem.

Fes clic aquí